Wil je een groot schilderij in opdracht kopen van een kunstschilder?

Comments Off on Wil je een groot schilderij in opdracht kopen van een kunstschilder?

Ik was al maandenlang op zoek naar een prachtig kunstwerk om onze woonkamer meer sfeer mee te geven. De ruimte is zo groot en licht. Om deze reden besloot ik een groot schilderij kopen bij Jacksart. Ik hou van persoonlijke, moderne kunst. Daarom wist ik zeker dat het werk van deze kunstschilder goed bij mij en mijn interieur zou passen. Ik had gelijk! Ik ben mega tevreden met het schilderij in opdracht dat hij voor me gemaakt heeft.

Vandaag de dag wordt hij gezien als een succesvolle kunstenaar die zijn werken in vele verschillende galerieën heeft hangen

Schilderij in opdracht

Maar hoe werkt dit dan precies? Je geeft simpelweg je wensen aan Jack door wanneer hij bij je langskomt. Je kunt het zo persoonlijk maken als jij maar wilt. Ik heb gekozen voor een schilderij in opdracht waar mijn hond in verwerkt is. De hond is al een paar jaar dood, maar hij betekent zo veel voor me! Ik zou graag willen dat hij in mijn woonkamer pronkt. Boven de bank. Alsof hij lekker naast me ligt te knorren op zijn dekentje.

  • Bekende kunstschilder. Zowel binnen als buiten de EU.
  • De schilderijen zijn waardevast
  • Kosteloos thuisbezorgd en opgehangen
  • Compleet op maat
  • Inruilgarantie na 5 jaar

Prachtige kunst in Apeldoorn in de galerie van de kunstschilder

Vooraf ben ik naar zijn galerie gegaan om de kunst in Apeldoorn te bekijken. Ik wilde zeker weten dat ik de juiste keuze maakte door hem een schilderij voor me te laten maken. Nadat ik een bezoek had gebracht aan de galerie wist ik het zeker. Deze kunstschilder uit de omgeving van Apeldoorn is een echte kunstenaar. Hij is de enige die mijn wens uit kan laten komen: een schilderij van mijn overleden Deense dog.

Schilderijen die waardevast door galerieën gewaardeerd worden

De kunstschilder heeft geweldig werk geleverd

Ik ben meer dan tevreden over het werk dat kunstschilder Jack Liemburg geleverd heeft. Het eindresultaat is echt prachtig. Wanneer ik bezoek heb wordt de aandacht van het bezoek meteen naar die hoek van de woonkamer getrokken. Veel vriendinnen van mij overwegen ook om een groot schilderij op maat te kopen van deze kunstschilder. Het resultaat is gewoon prachtig! Jacksart is niet voor niets een bekende schilder binnen én buiten Europa.

August 30, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar