Prachtige Marokkaanse bruiloft

Comments Off on Prachtige Marokkaanse bruiloft

Toen mijn vriendinnen me vertelden dat ze ten huwelijk waren gevraagd, kon mijn geluk niet op. Een groot trouwfeest, hoe leuk! Allereerst was mijn ene vriendin aan de beurt, zij trouwde in de zomer van 2017. Het was een prachtige zomerse dag voor een Marokkaanse bruiloft of trouwfeest. De locatie was prachtig versierd en er hing een heerlijke sfeer. Het feest was zo mooi gedecoreerd door de professionals van BASMA Weddings, dat de andere vriendin ook hun hulp inschakelde.

Turkse bruiloft of trouwerij

En zo geschiedde. Haar Turkse bruiloft of trouwfeest was prachtig. Ik had nog nooit een Turkse bruiloft meegemaakt. Ik kan je zeggen dat het echt een ware beleving was. De decoraties, het eten, de locatie, de sfeer. Gewoon alles, wauw. Wist je bijvoorbeeld dat ze wel 3 dagen feest vieren? Eerst wordt de bruidskist bezichtigd. Daarna vinden het hennafeest en de bruiloft plaats. Ik heb het samen met de bruid, bruidegom en andere gasten enorm naar mijn zin gehad.

De mooiste bruiloft decoratie

Beide bruiloften waren aangekleed met de mooiste bruiloft decoratie. BASMA Weddings biedt voor iedere stijl wel wat wils. De medewerkers hebben namelijk 27 categorieën met de mooiste decoratie samengesteld. Speciaal voor jou! Welke stijl je maar wenst. Alles om jouw droombruiloft te verwezenlijken. Het fijne is dat je deze decoratie gewoon kunt huren. Kopen is niet nodig.

Zelf ook trouwen?

Ik ben zo onder de indruk van deze bruiloften of trouwfeesten die ik heb meegemaakt. Wauw, wauw, wauw. Als mijn vriend me ooit (we zijn nog maar 3 maanden samen) schakel ik zeker de hulp in van BASMA Weddings. Ik zie een sprookjesbruiloft voor me. Romantisch en in een witte stijl. Dat lijkt me wel wat! Op mijn toekomstige bruiloft wil ik me een echte prinses voelen. De laatste stap naar de mooiste dag van je leven.

Ben je klaar voor de mooiste dag van je leven?

Voor iedere bruiloft

Ben je ten huwelijk gevraagd door je vriend of vriendin? Wauw, gefeliciteerd! Je gaat trouwen, wat mega leuk. Nu is het tijd voor de volgende stap: een datum prikken, in ondertrouw gaan en natuurlijk een prachtige aankleding. Zowel van jou, als van de locatie. Ik raad je zeker aan om de website van BASMA Weddings eens te bekijken. De medewerkers van dit bedrijf voorzien iedere locatie van een prachtig decor compleet naar wens.

September 17, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar