Bedrijfsuitjes en teambuilding in Apeldoorn bij Jacksart

Comments Off on Bedrijfsuitjes en teambuilding in Apeldoorn bij Jacksart

Bent u op zoek naar een creatieve (happening) en doelgerichte belevenis voor uw team of werknemers? Boek dan een bedrijfsuitje in Apeldoorn bij Jacksart. In het kleurrijke atelier kunt u zowel met een klein team als met een grote groep mensen terecht voor uw bedrijfsuitjes. Stimulerend en motiverend. Dat zijn de kernwoorden voor de creatieve workshops van Jacksart. In het inspirerende atelier ontstaat creativiteit, samenwerking en groepsspirit.

Bedrijfsuitjes als onvergetelijke ervaring

Welk doel uw bedrijfsuitjes ook hebben, het team van Jacksart zorgt voor een invulling die past bij uw wensen. Wilt u in een ontspannen omgeving uw collega’s beter leren kennen? Of zit er een serieuze kant aan het bedrijfsuitje, zoals teambuilding, een kick off meeting of productlancering? In een stimulerende omgeving zorgt het team van Jacksart voor een onvergetelijke ervaring. Met de focus op het organisatiedoel van die dag.

Bedrijfsuitjes om mensen te verbinden

Uw werknemers en collega’s werken tijdens de workshop aan een eigen, of in groepen aan een gezamenlijk, kunstwerk. In dit kunstwerk kunnen doelstellingen of kernwaarden verwerkt worden. Ook kan de missie van het bedrijf erin verweven worden. 

Door de deelnemers gezamenlijk bezig te laten zijn ontstaat commitment en verbinding: met elkaar, het bedrijf en de doelstellingen. Onder begeleiding van Jack en zijn team wordt in een tijdsbestek van 1 tot 1 ½ uur gewerkt aan een kleurrijk kunstwerk dat voor langere periode zijn waarde heeft. Bovendien is het kunstwerk een prachtige blijvende herinnering aan de doelen die gezamenlijk overeengekomen zijn.

Twijfel geen seconde en boek uw personeelsuitje in Gelderland bij Jacksart. 

 

Arrangementen en maatwerk

Jack’s atelier is ruim en hangt vol kunst en kleur. Het is een uitstekende ruimte om te schilderen, te presenteren en met elkaar te eten en te drinken. Wij bieden verschillende arrangementen, afhankelijk van uw wensen en budget. Met of zonder drank & diner. Heeft u andere wensen dan zorgen wij voor een arrangement op maat. Aan u de keuze!

Locatie van uw bedrijfsuitje

Als u op zoek bent naar een bedrijfsuitje in Gelderland dan zit u goed bij Jacksart. Het kunstatelier kunt u vinden in Apeldoorn. Centraal gelegen en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Als u met de auto komt kunt u gratis parkeren aan de achterzijde van het atelier. 

Wilt u liever op uw eigen locatie uw bedrijfsuitjes organiseren? Ook dat kan. Jack en zijn team komen graag naar uw bedrijf of een andere locatie om daar de creatieve workshop te begeleiden. Laat u verrassen en inspireren. Kijk hier naar de verschillende mogelijkheden & arrangementen voor uw bedrijfsuitje of neem direct contact met ons op.

 

October 1, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar