Het uitvaartcentrum nabij Reuver

Comments Off on Het uitvaartcentrum nabij Reuver

Mijn moeder is onlangs overleden, onverwacht. Het was een enorme klap voor de familie, aangezien ze pas 72 was. We hadden dan ook veel tijd nodig om deze klap en het verdriet te verwerken. Gelukkig hadden we iemand aan de hand die ervoor zorgde dat ons mams de uitvaart kreeg die ze zo verdiende. Moments Uitvaartverzorging, hét Uitvaartcentrum nabij Reuver, heeft ons ontzorgd. Een goed afscheid kan na afloop immers toch een goed gevoel geven.

Van koffietafel op de uitvaart tot persoonlijke touch

De uitvaart in Roermond

De uitvaart in Roermond was prachtig. Dankzij deze begrafenisondernemer in Roermond genoten we van een uitvaart zonder zorgen. Mijn moeder zag er gewoon uit zoals altijd, in haar lievelings blouse. Haar lievelingsmuziek draaide op de achtergrond, terwijl wij allemaal een mooi woordje deden. Het was mooi en ontroerend tegelijk. Mooier dan wij ook hadden durven dromen. Hiervoor zijn we iedereen die ons geholpen heeft onwijs dankbaar.

Uitvaartcentrum in Roermond van A tot Z

De medewerkers van dit uitvaartcentrum in Roermond en omgeving heeft ons compleet ontzorgd. Zo fijn! Wanneer men iemand verliest heeft men immers de tijd nodig om het verlies te werken. Er moet ruimte zijn om te rouwen, om het verlies een plekje te geven. De medewerkers van Moments Uitvaartzorg hebben ons alle mogelijke ruimte gegeven. We hadden al die tijd contact met maar één persoon. Dit werkte heel prettig.

Fijne begrafenisondernemer in Roermond

We hebben hele goede ervaringen met deze begrafenisondernemer in Roermond en omgeving. Zo was de begrafenisondernemer dag en nacht beschikbaar voor ons. Ook voorzagen ze ons graag van advies over de uitvaartverzekering en meer.

  • Één vast aanspreekpunt
  • Dag en nacht beschikbaar
  • Ontzorging van A tot Z
  • Zorgzaam, betrokken, deskundige en geduldig
  • Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen specialisatie
  • Advies over uitvaartverzekering
  • Bieden rouw- en verliesverwerking
  • Overledene wordt op een natuurlijke manier opgebaard, op een manier waarop verkoeling niet nodig is
  • Overledene kan indien gewenst in een persoonlijke ruimte opgebaard worden

Een mooi afscheid

Het afscheid van ons mam was mooi, precies zoals ze zelf gewenst had. De medewerkers stonden compleet open voor onze wensen. In overleg was er veel mogelijk. Ze doen alles voor een mooi, passend afscheid. Onwijs bedankt!

October 1, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar