Bruidsmode Friesland: trouwjurken voor elke bruid

Comments Off on Bruidsmode Friesland: trouwjurken voor elke bruid

De mooiste bruidsmode in Friesland vind je bij Bruidsboutique MariAnna. Alle toekomstige bruiden van Friesland zijn van harte welkom in deze bruidswinkel. De bruidsboutique huist in een mooi grachtenpand in het hart van het pittoreske Sneek. Binnen in de knusse boutique heerst een warme sfeer. Ideaal om prachtige trouwjurken in Friesland te passen.

Bruidsboutique MariAnna | Volledige aandacht voor de bruid

  • Sfeervolle en romantische bruidswinkel
  • De verkoopsters nemen uitgebreid en geduldig de tijd voor elke bruid
  • Persoonlijk advies
  • De beste topmerken
  • Bruidsjurken in iedere stijl: van elegant tot diva
  • Op maat gemaakte trouwjurken door de beste coupeuses
  • 90% van de bruiden vindt haar droomjurk
  • 12,5 jaar ervaring

Trouwjurken in Friesland

De bruidscollectie is divers. Elke stijl is aanwezig. Net als alle maten en budgetten. Vind jij een klassieke, witte trouwjurk mooi of houd jij van kort en wil je niet trouwen in het wit? Alles is mogelijk. Ook als je wat minder te besteden hebt, kun je terecht voor de trouwjurken van Bruidsboutique MariAnna in Friesland.

Bruidsmode trends

Een van de nieuwste trends op het gebied van bruidsmode is het gebruik van doorzichtige stoffen. De trouwjurk van Meghan Markle inspireren ook veel vrouwen én ontwerpers. De Britse royal droeg een trouwjurk met lange mouwen. Lange en korte mouwen zijn nu populairder dan ooit.

Bruidswinkel met aandacht

De verkoopsters van Bruidsboutique MariAnna willen hun volledige aandacht aan de bruid geven. Daarom adviseert de bruidswinkel om telefonisch of per mail een afspraak te maken. Zo krijg je uitgebreid de tijd en aandacht om jouw perfecte jurk te vinden. Natuurlijk mag je ook zo de bruidsboutique binnenlopen om een kleine glimp op te vangen of om een afspraak te maken.

Bruidsmode in Friesland en omgeving

Naast bruidsmode uit Friesland kun je bij Bruidsboutique MariAnna ook terecht voor talloze bijpassende accessoires. Bijvoorbeeld: schitterende sieraden, perfect passende schoenen en mooie lingerie. Zo ben jij van top tot teen klaar voor jouw grote dag.

Op maat gemaakte trouwjurken

De coupeuses van Bruidsboutique MariAnna maken alle trouwjurken in Friesland op maat. Elke bruid krijgt precies de droomjurk die zij wil.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar