Fysio in Almere bij Snel Herstel Fysiotherapie

Comments Off on Fysio in Almere bij Snel Herstel Fysiotherapie

Onze dochter van 16 jaar gaat sinds een tijdje naar de fysio in Almere bij Snel Herstel Fysiotherapie. Ze kampt met lichamelijke klachten. Waarschijnlijk heeft ze die opgelopen toen ze viel van haar fiets. Dankzij de fysiotherapie in Almere Poort werd er een concreet behandelplan voor haar opgesteld.

Een vriendin van mij zit bij de manueel therapeut in Almere. Ze vertelt alleen maar goede verhalen over hem. Naast fysiotherapie is er nog een andere behandelmethode: dry needling in Almere.

Fysio in Almere

Wat wij zo fijn vinden aan de fysio bij Snel Herstel Fysiotherapie in Almere is dat ze écht naar onze dochter luisteren. Ze horen haar verhaal aan en nemen haar klachten serieus. Daarnaast vragen ze naar onze wensen en verwachtingen. Hun specialisaties passen ze daarop aan. Die persoonlijke benadering helpt echt, zien wij. De pijn in haar benen vermindert.

Fysiotherapie in Almere Poort

Bij binnenkomst voel je de prettige, open en rustige sfeer die er hangt bij de fysiotherapie in Almere Poort. De praktijk is modern en innovatief. De fysiotherapeuten lezen en leren veel wetenschappelijke onderzoeken. Die opgebouwde kennis passen ze toe binnen hun behandelingen. Zo innoveren en leren ze dagelijks bij, dat is belangrijk vinden mijn man en ik.

Manueel therapeut in de regio Almere

Mijn vriendin heeft al geruime tijd last van rug- en schouderklachten. Voornamelijk lage rugpijn, wat ook pijn veroorzaakt in de schouder en nek. De manueel therapeut in Almere is gespecialiseerd in alle gewrichten van het menselijk lichaam. Hij past speciale technieken toe, waarmee de gewrichten van mijn vriendin beter functioneren. De effecten merkt ze direct, zegt ze. De pijn neemt af.

Dry needling in Almere

Snel Herstel Fysiotherapie heeft ons uitgelegd wat Dry needling in Almere precies inhoudt. De therapeut plaatst zeer dunne naaldjes in een pijnlijke spier. De pijn ontspant snel en effectief. Dry needling is zeer geschikt om een snel herstel te bereiken.

Fysiotherapie in Almere en omgeving

In eerste instantie schaamde onze dochter zich als ze weer naar de fysio in Almere moest. Ze merkt nu dat het echt helpt. Wij als ouders hopen dat ze straks weer pijnvrij kan dansen op het schoolfeest!

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar