Mijn favoriete cartoonist

Comments Off on Mijn favoriete cartoonist

Mijn man en ik waren vorig jaar zomer 25 jaar getrouwd. Om dit te vieren hebben wij een groot feest georganiseerd. Omdat wij een ander feest wilden dan onze vieren, besloten we een cartoonist in te huren. We gingen in Google druk op zoek naar een leuke cartoonist die leuke tekeningen kan maken van onze gasten. We kwamen uiteindelijk uit bij Cartoontime. Deze leuke cartoonist heeft ons jubileumsfeest tot een groot succes gemaakt. Nog succesvoller dan het feest al was.

Cartoonist inhuren was een goed idee

De cartoonist inhuren was echt een goed idee. De gasten van ons feest vonden het helemaal geweldig. Zo heeft hij aan iedere tekening wat toegevoegd. Daardoor is iedere tekening anders en is het werk van deze cartoonist ontzettend uniek. Geen enkele andere vergelijkbare illustrator werkt immers op deze manier.

Unieke cartoonborden

Alle cartoonborden die hij maakt zijn uniek. Het leuke er aan is dat de gasten de unieke unieke cartoonborden mee kunnen nemen naar huis. Op deze manier hebben ze altijd een tastbare herinnering aan ons feest. Natuurlijk hebben we een feest gegeven dat ze nooit meer vergeten. Maar een tastbare herinnering is natuurlijk wel zo leuk. Die hebben onze gasten zeker. En wij ook, natuurlijk. Hij hangt in de gang.

November 4, 2019 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar