Begrafenis kosten vergelijken

Comments Off on Begrafenis kosten vergelijken

Zodra u een begrafenis moet organiseren krijgt u te maken met vele uiteenlopende kosten. Doorgaans hebben de meeste mensen een begrafenisverzekering afgesloten, en dat meestal jaren, decennia geleden. Met de komst van de euro zijn de gulden polissen uiteraard aangepast naar de euro, waardoor nogal wat mensen heden ten dagen enigszins onderverzekerd zijn.

Begrafenis kosten

Een gemiddelde begrafenis kost ongeveer 8.000 tot 10.000 euro. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van de wensen van de overledene en nabestaanden. Begraven worden is nu eenmaal duurder dan een crematie. De hogere kosten zijn veelal te wijten aan een dure steen en huur voor de begraafplaats. 

Zodra u te maken krijgt met het organiseren van een begrafenis, is een van de eerste dingen die u doet het inschakelen van een begrafenisondernemer. Soms komt u via via bij de juiste begrafenisondernemer terecht, of bent u al bekend met een firma. Is dit niet het geval, dan doet u er verstandig aan diverse begrafenisondernemers met elkaar te vergelijken

Begrafenisondernemers vergelijken?

Natuurlijk hebt u niet alle tijd om een vergelijking uit te voeren, er is meestal enige urgentie geboden bij het inschakelen van een begrafenisondernemer. Een handig hulpmiddel hierbij vindt u op de website ‘Decidee.nl‘. Aan de hand van uw plaats of postcode krijgt u direct een overzicht van de vele begrafenisondernemers bij u in de buurt. 

Ontvang direct een overzicht van begrafenisondernemers

Binnen dit overzicht ziet u direct wat het gemiddelde tarief is voor een begrafenis per onderneming, het aantal sterren dat door eerdere klanten is toegekend, en .. u krijgt een gezicht bij de begrafenisondernemer. Dit laatste gegeven lijkt van ondergeschikt belang, maar is in de praktijk zeer prettig. U ziet met wie u te maken krijgt, dit is de persoon die de begrafenis doorgaans organiseert. Voelt u zich prettig bij diegene, dan maakt dit de stap alweer iets eenvoudiger. 

Hebt u hulp of advies nodig? Ook daarvoor kunt u op de website terecht. 

https://www.decidee.nl/
September 7, 2020 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar