Jouw huis zomerproof in 3 simpele stappen

Comments Off on Jouw huis zomerproof in 3 simpele stappen

Jouw huis zomerproof in 3 simpele stappen

De temperaturen stijgen steeds een beetje hoger en de zomer is in volle gang. De komende paar weken staat er nog veel meer warmte en zon in de planning en dat betekent dat het tijd is om wat maatregelen te treffen in en rondom het huis. Met de zomer komen namelijk ook altijd een aantal minder aantrekkelijke situaties naar voren zoals het niet kunnen slapen door de hitte, de vele vliegen en muggen in huis. In dit blogartikel geven we je een aantal handige tips hoe jij jouw huis optimaal zomerproof kunt maken zodat je optimaal kunt genieten van het mooie weer en zo min mogelijk frustratie ervaart. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! 

Stap 1: Houd de lucht koel

Dit klinkt natuurlijk vrij logisch maar we willen je helpen om de lucht in jouw woning zo koel mogelijk te houden. Dit betekent dat je de ramen zoveel mogelijk afdekt wanneer de zon op de ramen schijnt. Zo voorkom je namelijk dat de ruimte erg opwarmt. Staat er geen zon meer op jouw ramen? Doe dan de gordijnen open en gooi ramen en deuren lekker open. Zo kan er een briesje door het huis heen stromen wat er voor zorgt dat de ruimte lekker koel en geventileerd blijft. 

Stap 2: Installeer vliegengordijnen

Eén van de grootste irritatiepunten tijdens de zomer zijn de eeuwige vliegen en muggen in huis. Het constante gezoem van de beestjes is niet alleen irritant, het zorgt echt voor stress en irritatie in huis en dat wil je natuurlijk niet met de hitte. Door vliegengordijnen te plaatsen in de deuren en eventueel ook bij de ramen kun je ervoor zorgen dat deze vervelende insecten niet langer jouw huis binnen kunnen dringen. Geloof ons maar, dit is een investering die het 100% waard is! 

Stap 3: Plaats een zwembad in de tuin

Om thuis voor verkoeling te zorgen is het heerlijk om een zwembad in de tuin te plaatsen. Dit hoeft helemaal niet een groot zwembad te zijn, een klein opblaasbadje kan al genoeg zijn om na werk of in het weekend even af te koelen en te ontspannen. Dek het zwembad wel goed af wanneer je het niet gebruikt, zo voorkom je dat er beestjes en viezigheid in het bad komen en kun je veel langer doen 

 

https://www.vliegengordijnen.shop/
August 31, 2022 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar