Elektrisch hek

Comments Off on Elektrisch hek

Een elektrisch hek zorgt voor extra veiligheid en comfort. Zowel voor bedrijven als particulieren.

Elektrisch hek voor bedrijven

Wie is er welkom op het bedrijfsterrein? Voor bedrijven is het belangrijk dat alleen bevoegden toegang krijgen. Anders bestaat het risico op diefstal of ongelukken. Tegelijkertijd komen er elke dag waarschijnlijk veel leveranciers of klanten langs.

Een fulltime portier bij de poort zetten is duur. Een elektrisch hek is op afstand bestuurbaar. Hij kan dus worden bediend door de beveiliging of de receptie, zonder dat er iemand naar de poort hoeft te lopen. Een elektrisch hek geeft veiligheid, maar dan goedkoper.

Elektrisch hek voor particulieren

Voor particulieren is een elektrisch hek extra comfort. Met een elektrisch hek hoef je niet langer in de vrieskou of tijdens een stortbui de auto uit om het hek te openen (en daarna te sluiten). Je blijft lekker in de auto zitten en gebruikt de afstandsbediening om het hek te openen. En als je bezoek krijgt, open je het elektrisch hek gewoon vanuit huis.

Soorten elektrisch hek

Een elektrisch hek heeft een elektrische motor die vaak op afstand bediend kan worden. Hij kan ook reageren op sensoren. Zo kan het hek “voelen” dat u het terrein wilt verlaten en automatisch openen.

De meerderheid van de hekken die wij van AutomatischeDeuren24 installeren zijn schuifhekken. Deze rollen naar de zijkant en nemen weinig ruimte in. Een zwenkhek heeft net iets meer flair, maar bedenk wel dat je dan meer ruimte nodig hebt en dat een openzwaaiend hek auto’s kan raken.

Ontdek alles over elektrische hekken

Het laten installeren van een elektrisch hek is niet iets dat je in een opwelling beslist. Bezoek onze website voor meer informatie over een elektrisch hek en maak een afspraak voor een adviesgesprek met een van onze ervaren vakmensen.

December 23, 2022 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar