Blog

Wasbare luiers zijn een goede optie

Comments Off on Wasbare luiers zijn een goede optie
Arts-startpage

Heb je wel eens aan wasbare luiers gedacht? Dit zijn luiers die je niet meteen in de vuilnisemmer gooit, maar nog tientallen of honderden keren kunt hergebruiken. Natuurlijk begrijp ik het als je in eerste instantie denkt van: bah, vies.

Het is echter helemaal niet vies! Daarnaast zijn er ook nog eens erg veel voordelen verbonden aan het gebruik van de wasbare variant te koop bij Billie Wonder. Daar vertellen we in dit blogartikel meer over.

Waarom wasbare luiers kopen?

Misschien denk je bij wasbare luiers wel aan van die luiers die je moet vastspelden, maar dat is ouderwets. De luiers van Billie Wonder zijn gewoon hele leuke broekjes met vrolijke patroontjes. Maar hoe werken wasbare luiers?

Je doet de plasluier meteen in de luieremmer en een luier met een grote boodschap gooi je eerst leeg in het toilet. Even in de wasmachine en ze zijn weer klaar voor gebruik! Er is dus bijna geen verschil met het gebruik met wegwerpluiers, er zijn alleen meer voordelen.

Beter voor kind en voor het milieu

Wasbare luiers zijn beter voor het kind en voor het milieu. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel erg goed voor je portemonnee! Ze zijn doordat je ze hergebruikt namelijk een stuk goedkoper dan wegwerpluiers. Zo bespaar je ruim 900 kilo aan afval voor je kind en bespaar je flink op je uitgaven. Bovendien is je kind eerder zindelijk en zitten er geen chemicaliën in wasbare luiers.

Ook voor in het zwembad

Wist je dat er ook wasbare zwemluiers bestaan? Super handig wanneer je een keer een dagje met je kleintje naar het zwembad gaat!

De zwemluiertjes hebben zachte randen en sluiten goed af. Door de drukknoopjes aan de zijkant kan de luier heel gemakkelijk uit en aan worden gedaan. Bovendien is de binnenzijde gemaakt van waterdicht materiaal. Ongelukjes blijven dus te allen tijde binnenboord!

Probeer eens een wasbare luiers proefpakket

Wanneer je benieuwd bent naar de wasbare luiers, kun je altijd eerst een wasbare luiers proefpakket bestellen. In dit proefpakket zitten verschillende soorten luiers van een aantal fijne merkjes. Op deze manier kan je ze allemaal proberen en rustig aan kennis maken met wat je kunt shoppen in de webshop van Billie Wonder. Neem eens een kijkje op de website!

January 17, 2020 |

Transportverzekering zoals vrachtwagenverzekering afsluiten

Comments Off on Transportverzekering zoals vrachtwagenverzekering afsluiten
Arts-startpage

Wanneer je transportondernemer bent heb je vast wel eens van een transportverzekering gehoord. Dat is een verzekering die de schade aan spullen tijdens het vervoer dekt. Dit is heel belangrijk wanneer je transportondernemer bent, want jouw transporteurs zijn immers heel veel op de weg. Voor een transportverzekering is Truckpolis de juiste partij. De medewerkers zijn deskundig, betrokken e hebben jarenlange ervaring. Daarnaast geniet je ook nog eens van een aantrekkelijke collectiviteitskorting.

Waarom transportverzekering afsluiten?

Waarom is een transportverzekering afsluiten zo belangrijk? Ten eerste omdat je verzekerd bent voor schade die de goederen die je vervoert onderweg oplopen. Dit geldt voor goederen die je zelf vervoert, of voor goederen die je dor een ander laat vervoeren. Je bent compleet verzekerd wanneer er iets voorvalt waardoor er schade is.

Misschien krijg je een ongeluk, of raken goederen om een andere reden beschadigd. Dan krijg je gewoon het complete geldbedrag weer terug. Echter is het afsluiten van een transportverzekering vooral van belang voor transporteurs die goederen van hoge waarde vervoeren.

Vrachtwagenverzekering

Een vrachtwagenverzekering is een transportverzekering van Truckpolis. Wanneer je hiervoor kies, geniet je van gunstige verzekeringsvoorwaarden en staan de medewerkers altijd voor je klaar. Een vrachtwagenverzekering houdt simpelweg in dat je verzekerd bent voor de schade die jij of een chauffeur aanbrengt bij iemand anders. Dit kan schade zijn aan een ander voertuig, of lichamelijk.

Waarom vrachtwagenverzekering afsluiten?

Iedereen weet dat vrachtwagens een kostbare investering zijn. Hoe vervelend zou het zijn als er iets met een of meerdere van de vrachtwagens zou gebeuren? Of als er schade wordt aangebracht aan een vrachtwagen van een ander? Door een vrachtwagenverzekering af te sluiten zijn die risico’s allemaal netjes gecoverd. Extra onnodige bedrijfskosten kunnen immers voorkomen worden.

Advies nodig?

Heb je advies nodig bij het afsluiten van de juiste transportverzekering? Helemaal geen probleem! De medewerkers van Truckpolis helpen op deskundige wijze bij het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijf. Zodoende ben je op de juiste manier verzekerd voor alle risico’s die je voertuig en de andere voertuigen onderweg oplopen. Daar ben je van gegarandeerd!

January 17, 2020 |

Vertaalbureau Russisch

Comments Off on Vertaalbureau Russisch
Arts-startpage

De Russische Federatie, oftewel Rusland, mag dan voor het overgrote deel in Azië liggen, vanuit politiek oogpunt is het een Europees land. Maar liefst 70% van de totale Russische bevolking woont in het Europese deel van Rusland. Ook de hoofdstad Moskou ligt op Europees grondgebied. Het is deze geografische ligging die maakt dat de rest van Europa dus veel te maken heeft met de opvolger van de Sovjet-Unie.

Inwoners van Rusland

Rusland telt volgens de Russische regering zo’n 146.000.000 inwoners, qua inwonerstal staat de federatie op nummer 9 in de wereld. Qua oppervlakte is Rusland de onbetwiste nummer 1; ruim 2 maal zo groot als het tweede grootste land op aarde, Canada. Het is dus niet gek dat ook ons kleine kikkerlandje soms te maken krijgt met Rusland, haar inwoners of de Russische taal.

Russische immigranten

Nederland telt zo’n 50 duizend immigranten afkomstig de het voormalige Sovjet-Unie, de meeste van hen zijn arbeidsmigranten, maar ongeveer een-derde van de in Nederland wonende Russen verblijven hier om politieke of andere motieven die “ongewenst” zijn in Rusland. Asielzoekers dus. In 2011 kwam maar liefst 80% van de migranten uit de voormalige Sovjet-Unie vanuit de Kaukasus, allen om asiel te vinden in Nederland.

Russische vertalingen

Ondanks deze overwegend hoge getallen, beslaat het aantal mensen met een Russisch paspoort woonachtig in Nederland slechts een klein percentage van alle migranten in ons land. Het feit dat de Russische taal zo enorm afwijkt van de Nederlandse taal, maakt dat veel in Nederland woonachtige Russen vertalingen nodig hebben als het gaat om communicatie binnen de Nederlandse grenzen. Nederland telt een aantal vertaalbureaus die heel goed aangeschreven staan op het gebied van Russische vertalingen, JK Translate is zo’n vertaalbureau Russisch. Vooral officiële documenten, bedoeld voor ambassades of andere overheidsinstellingen vallen onder de specialisatie van de vertalers van JK Translate. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

December 16, 2019 |

Gloednieuwe en bijzondere bruidsjurken

Comments Off on Gloednieuwe en bijzondere bruidsjurken
Arts-startpage

Ben jij een toekomstige bruid en zoek je nog naar bijzondere bruidsjurken? Dan weet ik dé bruidswinkel voor jou: My Vintage Boudoir. Ik heb hier mijn bruidsjurk gekocht. De uiteindelijke keuze maken was zó moeilijk. Ze hebben een zeer uitgebreide collectie van gloednieuwe en Vintage trouwjurken. Ik kon gewoon niet kiezen!

Grote collectie bruidsjurken in reguliere en grote maten

 • Gloednieuwe en Vintage trouwjurken

 • Bekende toplabels als Enzoani, Rebecca Ingram & Casablanca

 • Vaak direct uit voorraad leverbaar en al vanaf 1099,- tot max 3950,- euro

 • Een grote collectie bruidsjurken in reguliere maten vanaf maat 34 t/m 46

 • Ook een zeer brede collectie van grote maten bruidsjurken tot en met maat 54-56 op voorraad

 • De medewerksters hebben passie voor hun vak

 • Zeer persoonlijke benadering

 • My Vintage Boudoir reserveerde de hele bruidswinkel speciaal voor mij, zodat ik rustig kon passen

Enzoani: couture trouwjurken van kant

Na heel lang twijfelen koos ik uiteindelijk voor een bruidsjurk van het topmerk Enzoani. Het bruidslabel staat bekend om zijn moderne, couture bruidsjurken. De nieuwste collectie zit vol kant. Ik vind kant erg mooi en ik wilde heel graag een trouwjurk kopen van kant. Daarnaast zijn de trouwjurken van Enzoani gemaakt voor de vrouwelijke vormen. Mijn bruidsjurk sluit perfect aan op mijn lichaam.

Het speelse merk Brinkman

Een ander toplabel van Nederlandse bodem is het speelse merk Brinkman . Het bruidslabel combineert graag moderne en klassieke pasvormen. De bruidsjurken collectie zit vol variatie: lange, korte en halflange jurken. De trouwjurken van Brinkman zijn perfect voor vrouwen die houden van stoer, maar ook van romantisch.

Bruidsmode: andere topmerken

Andere topmerken die My Vintage Boudoir verkoopt zijn Maggie Sottero en Amaré Couture Bridal. Maggie Sottero van het gelijknamige merk is een Amerikaanse designer. Haar stijl is glamour en gericht op mooie en sterke vrouwen.

Verrassende bruidsaccessoires

Naast mijn droomjurk heb ik ook diverse bruidsaccessoires gekocht bij bruidswinkel My Vintage Boudoir. Zij verkopen bijzondere bruidsschoenen die een lust voor het oog en voor de voeten zijn. Ik draag mijn bruidsschoenen zelfs op mijn werk en op feestjes!

Ook mijn bruidslingerie kocht ik bij My Vintage Boudoir. Een elegant lingeriesetje dat zacht voor mijn huid is.

Plan een pasafspraak in!

De bruidsboetiek opent haar deuren enkel voor jou en je entourage. Zodat jij in alle rust kunt passen en kiezen. De medewerksters schenken al hun aandacht aan jou. Ik raad My Vintage Boudoir aan elke toekomstige bruid aan. In deze bruidswinkel vind je gegarandeerd jouw perfecte bruidsjurk. Plan een pasafspraak in en kom gezellig met je familie en vriendinnen langs.

 

December 2, 2019 |

Restaurant in Woudrichem: heerlijk uit eten

Comments Off on Restaurant in Woudrichem: heerlijk uit eten
Arts-startpage

Mijn man en ik bezochten een stilistisch restaurant in Woudrichem: ’t Oude Raedthuys. We waren in de buurt op vakantie en fietsten langs het mooie vestingstadje Woudrichem in Noord-Brabant. Nadat we een flink stuk hadden gewandeld, werd het de hoogste tijd om uit eten te gaan in Woudrichem.

’t Oude Raedthuys | In een 500 jaar oud authentiek pand

 • Gevestigd in een 500 jaar oud authentiek pand
 • De constant vernieuwende menukaart wisselt per seizoen
 • Verse producten staan centraal
 • De kok houdt culinaire trends in de gaten
 • Kom genieten in een bourgondisch klassieke stijl voor een (h)eerlijke prijs

Bourgondisch restaurant te Woudrichem

Het restaurant ligt in het hart van Woudrichem. De buitenkant van ’t Oude Raedthuys ziet er schitterend uit, ondanks dat het pand al 500 jaar oud is! Het authentieke pand ademt historie uit. De stijl van het restaurant is bourgondisch en klassiek. De locatie is erg uniek en karakteristiek.

Lekker uit eten in Woudrichem

Het eten was overheerlijk. Het bedieningspersoneel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zo werd verteld dat het menu wisselt per seizoen en dat er alleen gekookt werd met verse producten. Er was een ruime keuze aan gerechten. Ik kon bijna niet kiezen! Naast dineren kunnen mensen ook lunchen in ’t Oude Raedthys.

Romantische trouwlocatie in het pittoreske Woudrichem

Een bruiloft houden en vieren in het romantische en pittoreske Woudrichum. Ik zie het al helemaal voor me. ’t Oude Raedthuys is een officiële trouwlocatie in Woudrichem. Maximaal 60 genodigden kunnen het trouwfeest aanschouwen. Na de plechtigheden gaat het feest door in de feestzaal. Een trouwdag in Woudrichem om nooit te vergeten!

Unieke feestlocaties in Woudrichem

Het pand beschikt over 3 ruime zalen en een buitenterras. Daarom is het ’t Oude Raedthuys ook zeer geschikt als feestlocatie in Woudrichem. Er is plaats voor maximaal 110 gasten. De organisatie zorgt ervoor dat het gehele feest naar wens verloopt. Ze hebben verschillende feestelijke arrangementen, waaruit u kunt kiezen.

Reserveer nu bij ’t Oude Raedthuys

Mijn man en ik hebben oprecht genoten in het restaurant ’t Oude Raedthuys in Woudrichem. Het eten was lekker, het personeel was aardig en de locatie was prachtig. Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker nog een keer langs!

De openingstijden en het adres

het restaurant is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.30 uur voor het diner. Op zondag zijn ze geopend vanaf 15.00 uur voor de Early Dinner.

Het adres is Hoogstraat 47 in Woudrichem.

November 4, 2019 |

Burn-out therapie regio Doetinchem

Comments Off on Burn-out therapie regio Doetinchem
Arts-startpage

Een burn-out therapie is bedoeld voor professionals die door aanhoudende druk zijn opgebrand. In de praktijk voor de regio Doetinchem worden mensen met burn-out klachten behandeld. De praktijk is gevestigd in Wehl en is goed bereikbaar met openbaar vervoer vanaf Doetinchem of Arnhem. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en je kunt er ook je elektrische auto opladen.

Niets doen aan de burn-out

Wanneer je niets doet aan je burn-out, dan kan die steeds ernstigere vormen aannemen. Op een gegeven moment is jouw lichaam zo moe, dat het niet meer doet wat je wilt. Je kunt dan bijvoorbeeld het bed niet meer uit. Allerlei dagelijkse dingen gaan niet meer. Je hebt geen energie voor de simpelste activiteiten. Het gevolg daarvan is dat je ook nog depressief kunt worden.

Oorzaken van burn-out

De oorzaak van een burn-out is dat je je grenzen negeert. Je luistert niet naar je lichaam en je gaat maar door. Je denkt dat je superman bent. Wanneer je merkt dat iets niet lukt, werk je nog harder. Zo lang tot je het voor elkaar krijgt, kosten wat het kost. Daardoor raak je uitgeput. Je neemt geen tijd om te ontspannen en vaak weet je niet eens hoe dat moet.

Signalen van burn-out

Je negeert ook de signalen van de burn-out van jouw lichaam. Slechte concentratie, slaapproblemen, altijd moe, prikkelbaarheid, onrust en niet kunnen ontspannen. Je lichaam is continu in staat van paraatheid. Dat kun je merken aan de versnelde ademhaling – meer dan 10 keer per minuut en versnelde hartslag – meer dan 70 keer per minuut. Door de versnelde activiteit van je lichaam, heb je veel te veel stress hormonen in je bloed. Deze hormonen putten je uit en zorgen ervoor dat je niet kunt ontspannen.

Burn-out therapie regio Doetinchem

Burn-out therapie in de praktijk voor de regio Doetinchem helpt je om weer energie te hebben. Je krijgt ook weer grip op je leven. Je leert hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en beter met je energie kunt omgaan. Daardoor raak je niet meer opgebrand. Je hebt genoeg tools in handen om sterk te blijven in moeilijke situaties. Je bent in control, ook heb je niet altijd controle op wat er om je heen gebeurt. Je blijft kalm in moeilijke situaties en kunt je emoties in toom houden.

Therapie voor geest en lichaam regio Doetinchem

Een burn-out is een geestelijke en een lichamelijke aandoening. Daarom werken we tijdens de burn-out behandeling aan beide componenten. Eerst pakken we de lichamelijke klachten aan. Wanneer je lichamelijk sterker bent, word je ook mentaal sterker. Vervolgens concentreren we ons op je geestelijke klachten. Je leert je belemmerende patronen doorbreken en je negatieve gedachten uitdagen. Daardoor word je sterker en zelfverzekerder.

November 4, 2019 |

Ongediertebestrijding en muizen bestrijden in Rotterdam

Comments Off on Ongediertebestrijding en muizen bestrijden in Rotterdam
Arts-startpage

Ongedierte zoals muizen is geen pretje. Het is zelfs heel vervelend en kan gevolgen hebben voor uw gezondheid. Maar welk bedrijf schakelt u in voor ongediertebestrijding en muizen bestrijden in Amsterdam? De professionele bestrijders van Ongediertebestrijding Rijnmond is de partij in het geval van ongedierte. Welke soort ongedierte dan ook. We raden dan ook aan om snel actie te ondernemen, zodat de situatie niet nog verder uit de hand loopt.

Maar eerst vertellen we u meer over wat dit bedrijf voor u kan betekenen.

Professionele ongediertebestrijding in Rotterdam en omgeving

Dankzij professionele ongediertebestrijding in Rotterdam van Ongediertebestrijding Rijnmond zijn plaagdieren verleden tijd. De specialisten werken namelijk preventief, waardoor uw woning of pand optimaal beschermd wordt. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Hierbij gaan de bestrijders te allen tijde snel en professioneel te werk. Veilige dienstverlening is immers erg belangrijk.

Bestrijding van allerlei soorten ongedierte

Naast voor muizen bestrijden in Rotterdam, kunt u hier ook terecht voor de bestrijding van allerlei soorten plaagdieren of ongedierte. Hierbij kunt u denken aan mieren, ratten, papiervisjes, vlooien, zilvervisjes en allerlei soorten insecten. Maar ook voor het bestrijden van wespen is dit een zeer goede partij. Dit bedrijf voldoet namelijk aan de richtlijnen voor AIB, BRC en HACCP

Effectief muizen bestrijden in Rotterdam

Ongediertebestrijding zoals muizen bestrijden in Rotterdam is heel belangrijk. Het is namelijk niet erg hygiënisch als er muizen binnen lopen. Dat kan gevaarlijk zijn voor uw, maar ook voor andermans gezondheid.

Echter is dat nog niet alles. Daarnaast kunnen muizen grote schade aanrichten. Bijvoorbeeld aan elektronica, uw interieur of uw pand. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en dient voorkomen te worden.

Snelle bestrijding tegen lage kosten

Bij dit bedrijf geniet u van snelle bestrijding tegen lage kosten. Hoe hoog die kosten zijn, is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld aan de grootte van de plaag en van het soort ongedierte. Maar ook de bestrijdingsmethode en het aantal behandelingen zijn van invloed op de uiteindelijke kosten van ongediertebestrijding in Rotterdam. U laat al muizen bestrijden vanaf een bedrag van €78,65.

Werkzaam in de regio Rijnmond

Deze ongediertebestrijder is werkzaam in de hele regio Rijnmond. Wenst u ongediertebestrijding van Capelle aan den Ijssel tot Hoogvliet? Dan is het een goede zet om de deskundige hulp van Ongediertebestrijding Rijnmond in te schakelen. U bent namelijk direct binnen 24 uur van uw ongedierte af.

November 4, 2019 |

Hypnotherapie in Oss

Comments Off on Hypnotherapie in Oss
Arts-startpage

Een poosje geleden heb ik Hypnotherapie in Oss ondergaan. Vandaag vertel ik in mijn artikel hoe ik deze hypnotherapie ondergaan heb en waarom jij het ook absoluut moet doen!

Hypnotherapie bij Veerkracht Counseling & Therapie

Via Google kwam ik uit bij Veerkracht Counseling & Therapie. Ik heb voor deze therapeut gekozen om de volgende redenen:

 • Gediplomeerd en erkend Internationaal Register Hypnotherapeut (IRH);
 • Gespecialiseerd in behandeling van angsten, gedragsstoornissen en verslavingen;
 • Groot empathisch vermogen en een ontspannen, persoonlijke benaderingswijze.

Waarom hypnotherapie?

Ik heb hypnotherapie ondergaan om te stoppen met roken. De afgelopen jaren heb ik echt heel veel gerookt. Aangezien roken echt niet meer van deze tijd is, besloot ik dat het tijd was om te stoppen. Maar dat is moeilijk! Tot ik bij Veerkracht Counseling & Therapie terecht kwam. Hier heb ik hypnotherapie gevolgd.

Nu vraag je je natuurlijk af: wat is hypnotherapie? Hypnotherapie is een regulier therapeutisch middel. Hiermee wordt de lichamelijke en de geestelijke gezondheid bevorderd. Bij hypnotherapie breng je jezelf in trance. In deze staat ben je gevoeliger voor suggesties van de therapeut en minder voor geluiden en invloeden van buitenaf.

Wanneer hypnotherapie?

Je kunt voor verschillende redenen hypnotherapie ondergaan. Ik heb deze redenen op een rijtje gezet zodat het lekker overzichtelijk is:

 • Hulp bij angst;
 • Stoppen met roken;
 • Van andere verslavingen af komen;
 • Afvallen;
 • Slechte gewoontes afleren;
 • Kinderen en jeugd;
 • Emoties en innerlijk gevoel;
 • Zwangerschap en bevallingen.

Doe ook hypnotherapie!

Ik ben zelf echt super enthousiast over hypnotherapie. Het was echt veel gemakkelijker om van mijn rookverslaving af te komen. En geloof me: alles is nu zo anders! Het eten smaakt me lekkerder, ik kan makkelijker ademhalen en ik ben minder snel buiten adem. Dat is toch iets wat jij ook wil!

Je kunt bij Veerkracht Counseling & Therapie terecht als je in de omgeving van Uden, Rosmalen of Nijmegen woont. Dan zit deze therapeut dichtbij, wat wel zo fijn is. Het enige wat ik jullie allemaal nog kan meegeven is dat ik echt heel enthousiast ben over deze therapie. Als je ergens van af wilt komen, moet je dit zeker proberen!

November 4, 2019 |

Fysio in Almere bij Snel Herstel Fysiotherapie

Comments Off on Fysio in Almere bij Snel Herstel Fysiotherapie
Arts-startpage

Onze dochter van 16 jaar gaat sinds een tijdje naar de fysio in Almere bij Snel Herstel Fysiotherapie. Ze kampt met lichamelijke klachten. Waarschijnlijk heeft ze die opgelopen toen ze viel van haar fiets. Dankzij de fysiotherapie in Almere Poort werd er een concreet behandelplan voor haar opgesteld.

Een vriendin van mij zit bij de manueel therapeut in Almere. Ze vertelt alleen maar goede verhalen over hem. Naast fysiotherapie is er nog een andere behandelmethode: dry needling in Almere.

Fysio in Almere

Wat wij zo fijn vinden aan de fysio bij Snel Herstel Fysiotherapie in Almere is dat ze écht naar onze dochter luisteren. Ze horen haar verhaal aan en nemen haar klachten serieus. Daarnaast vragen ze naar onze wensen en verwachtingen. Hun specialisaties passen ze daarop aan. Die persoonlijke benadering helpt echt, zien wij. De pijn in haar benen vermindert.

Fysiotherapie in Almere Poort

Bij binnenkomst voel je de prettige, open en rustige sfeer die er hangt bij de fysiotherapie in Almere Poort. De praktijk is modern en innovatief. De fysiotherapeuten lezen en leren veel wetenschappelijke onderzoeken. Die opgebouwde kennis passen ze toe binnen hun behandelingen. Zo innoveren en leren ze dagelijks bij, dat is belangrijk vinden mijn man en ik.

Manueel therapeut in de regio Almere

Mijn vriendin heeft al geruime tijd last van rug- en schouderklachten. Voornamelijk lage rugpijn, wat ook pijn veroorzaakt in de schouder en nek. De manueel therapeut in Almere is gespecialiseerd in alle gewrichten van het menselijk lichaam. Hij past speciale technieken toe, waarmee de gewrichten van mijn vriendin beter functioneren. De effecten merkt ze direct, zegt ze. De pijn neemt af.

Dry needling in Almere

Snel Herstel Fysiotherapie heeft ons uitgelegd wat Dry needling in Almere precies inhoudt. De therapeut plaatst zeer dunne naaldjes in een pijnlijke spier. De pijn ontspant snel en effectief. Dry needling is zeer geschikt om een snel herstel te bereiken.

Fysiotherapie in Almere en omgeving

In eerste instantie schaamde onze dochter zich als ze weer naar de fysio in Almere moest. Ze merkt nu dat het echt helpt. Wij als ouders hopen dat ze straks weer pijnvrij kan dansen op het schoolfeest!

November 4, 2019 |

Mijn favoriete cartoonist

Comments Off on Mijn favoriete cartoonist
Arts-startpage

Mijn man en ik waren vorig jaar zomer 25 jaar getrouwd. Om dit te vieren hebben wij een groot feest georganiseerd. Omdat wij een ander feest wilden dan onze vieren, besloten we een cartoonist in te huren. We gingen in Google druk op zoek naar een leuke cartoonist die leuke tekeningen kan maken van onze gasten. We kwamen uiteindelijk uit bij Cartoontime. Deze leuke cartoonist heeft ons jubileumsfeest tot een groot succes gemaakt. Nog succesvoller dan het feest al was.

Cartoonist inhuren was een goed idee

De cartoonist inhuren was echt een goed idee. De gasten van ons feest vonden het helemaal geweldig. Zo heeft hij aan iedere tekening wat toegevoegd. Daardoor is iedere tekening anders en is het werk van deze cartoonist ontzettend uniek. Geen enkele andere vergelijkbare illustrator werkt immers op deze manier.

Unieke cartoonborden

Alle cartoonborden die hij maakt zijn uniek. Het leuke er aan is dat de gasten de unieke unieke cartoonborden mee kunnen nemen naar huis. Op deze manier hebben ze altijd een tastbare herinnering aan ons feest. Natuurlijk hebben we een feest gegeven dat ze nooit meer vergeten. Maar een tastbare herinnering is natuurlijk wel zo leuk. Die hebben onze gasten zeker. En wij ook, natuurlijk. Hij hangt in de gang.

November 4, 2019 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar