Blog

Dit Artikel Biedt Alles Wat U Moet Weten Over Hobby’s

Comments Off on Dit Artikel Biedt Alles Wat U Moet Weten Over Hobby’s

Wanneer de meeste mensen nadenken over hun hobby’s, ze overwegen over hoeveel ze kosten en dat ze de hele dag om te werken. Dat is niet het geval. Er zijn vele hobby’s die u genieten zonder de uitgaven ton van tijd of geld. U meer informatie over hobby’s door het lezen van dit artikel.

Het ontwikkelen van een hobby geeft je de mogelijkheid om een pauze te nemen van je stressvolle leven. Vind een hobby die veel plezier voor je is tijdens een verblijf binnen een budget. Als je niet geniet van het verspillen van tijd, vind je een hobby die je het gevoel geeft alsof je een doel bereikt.

Kies een hobby die u interesseert. Het is belangrijk dat u zich op uw houdt van en afkeurt wanneer het kiezen van uw hobby. Bijvoorbeeld, als je wilt tuinieren, dan is uw hobby kan worden planten bloemen of trimmen Hagen. Als u genieten van koken, dan koken voor vrienden, familie of zelfs de lokale kerk bak verkoop.

Naaien is een fantastische hobby. Niet alleen is het leuk om te doen, maar het kan bespaart u geld ook. Door het naaien van kleding en huishoudelijke accessoires zoals beddengoed en gordijnen, u een ton besparen ten opzichte van wat je zou betalen in de winkels. Daarnaast u naaien voor vrienden en familie, geld besparen op geschenken ook.

Voordat je een hobby start, zorg er dan voor dat je het echt wilt doen. Commitment is een belangrijk onderdeel van elke onderneming, dus zorg ervoor dat je genoeg weet over de hobby voordat je het opneemt en moet stoppen. Lees erover en ga naar Meetups voor enthousiastelingen, zodat je weet of je in zult passen.

Vissen is een geweldige hobby als je meer tijd buitenshuis wilt doorbrengen. Het is niet fysiek belastend en je hebt voldoende tijd om gewoon te ontspannen en te genieten van de natuur. Overweeg of u wilt eten wat u vangt. Zo niet, dan is Catch and release nog steeds een spannende ervaring.

Doe zo goed als je met de hobby die u kiest. Wees niet een van die mensen die halfslachtig betrokken raken bij iets. Als je iets gaat doen, zorg ervoor dat je het je hele aandacht geeft. Op die manier kun je er in uitblinken en dat maakt je trots.

Als u een hobby zou willen ontwikkelen die u meer tijd met vrienden, familie en buren geeft, overweeg het ontvangen van een thema partij, spel nacht of kaart partij. Dit geeft je een kans om te socialiseren en ontwikkelen van nieuwe relaties. Vermijd te veel stress op jezelf. Dit soort bijeenkomsten moet leuk en ontspannen.

Bij de beslissing welke hobby te oefenen in je vrije tijd, op zoek naar nieuwe dingen die je nog niet eerder over nagedacht. Denk buiten de doos, en check out sieraden maken van klassen of kickboksen. Overweeg activiteiten die uw leven zal beïnvloeden op een positieve manier, hetzij door het verhogen van fysieke fitheid of het leren van nieuwe vaardigheden voor de toekomst.

Leer hoe je nieuwe dingen koken. U grote recepten off van het internet om te proberen thuis. Als je ze eenmaal hebt gemaakt voor je familie een paar keer, nodig een aantal vrienden over. Je zou koken en diners in je nieuwste hobby kunnen maken. Iedereen geniet van een goede maaltijd van tijd tot tijd.

Een grote hobby te hebben is om regelmatig te wonen sport games. Het bijwonen van sport games kan veel plezier vanwege de sfeer en de algemene ervaring. U ook uw loyaliteit aan uw thuis team of uw favoriete team op hetzelfde moment. Het is een geweldige hobby te hebben.

Heb je een krap budget? Couponing is snel een van de meest populaire hobby’s in Amerika. Sommige mensen besteden zo veel als tien uur per dag op zoek naar de beste aanbiedingen en coupons te gebruiken. U beginnen met surfen op het web, graven door middel van papieren en het vinden van coupons om u honderden dollars per maand.

Probeer het maken van wreathes. Een gemakkelijke activiteit voor uw gezin om samen te doen is het maken van de krans. Het hoeft niet een bepaalde vakantie te zijn om te genieten van wreathes. U oude draden, wijnstokken en andere materialen die u vindt gebruiken. Overweeg het gebruik van bloemen of onkruid achtige planten uit je landschap om ze te versieren.

Fotografie is een perfecte hobby om te leren. Met fotografie u memorabele momenten vastleggen die een leven lang meegaan. Fotografie bevat meer dan alleen het maken van prachtige foto’s, het omvat ook het leren hoe je foto’s bewerken. En als je echt avontuurlijk bent, kun je leren om je eigen foto’s te ontwikkelen.

Om verveling thuis te genezen is het het beste om een hobby te vinden die je geest kan wegnemen van het alledaagse deel van het leven. Een goede hobby kan ontspannend zijn en helpen om veel van uw dagelijkse spanningen te verlichten. Dus vind die leuke hobby die je nastreven, en je zult worden beloond voor vele jaren te komen.

Beschouw lokale festivals als een manier om anderen te ontmoeten die genieten van hetzelfde tijdverdrijf dat je doet. U kraampjes gewijd aan uw hobby, zoals de stand van een investeringsgroep voor iemand die houdt van forex handel te vinden. Je weet nooit wanneer je mensen tegenkomt die je kunnen helpen meer te weten te komen over je avocatie.

Lezen is waarschijnlijk de beste hobby die er zijn als je wilt ontspannen en gebruik maken van uw verbeelding op hetzelfde moment. Als je denkt dat lezen niet de juiste hobby voor je is, dan moet je misschien je horizon verbreden en een beter boek vinden dan je laatst gelezen. Er zijn miljoenen boeken die er voor u om uit te kiezen, je hoeft alleen maar een die je wilt.

Er is een hobby die er voor iedereen. Deze informatie heeft waarschijnlijk gaf je een aantal geweldige ideeën. Er zijn veel hobby’s die je leren zonder veel geld uit te geven.

https://www.bowlinglelystad.nl/
April 18, 2020 |

Een werkdag van een Grafkunstenaar

Comments Off on Een werkdag van een Grafkunstenaar

Grafkunst hoe maak je dat?

Grafkunst en het maken van ontwerpen is voor gedenktekens is een dagelijks terugkerende activiteit. Vrijwel iedere dag ben je als grafkunstenaar wel bezig met het maken van ontwerpen voor  grafstenen, grafmonumenten en gedenktekens van eigentijds Roestvaststaal (inox), verschillende typen glas en heb populaire corten staal (geroest staal). Wat doe je als grafkunstenaar op een gemiddelde werkdag en is het niet heel verdrietig voortdurend met de dood te werken?

Ochtend  van een normale werkdag

Zoals zo veel mensen begin ik ook mijn werkdag met koffie te zetten en mijn mail te lezen. Terwijl de koffie pruttelt controleer ik alles mails die helaas voor een heel groot deel bestaan uit ongevraagde aanbiedingen: daten met Russische dames, bitcoin investeringen (wat banken niet durven te zeggen), gereedschapskisten rechtstreeks uit Duitsland en goedkope Chinese grafstenen.

Maar er zitten gelukkig ook serieuze mails en aanvragen tussen. Nadat ik eerst deze mails beantwoord heb begin ik met reeds lopende ontwerpen en projecten voor persoonlijke grafkunst en grafmonumenten. Denk daarbij aan praktische zaken zoals het regelen van vergunningen om op begraafplaatsen te mogen plaatsen, het verzorgen van digitale technische werktekeningen en natuurlijk het contact met nabestaanden en leveranciers.

Ontwerpen van Grafkunst

Na de koffie kan ik dan beginnen met het leukste onderdeel van mij werk: het maken en uitwerken van nieuwe ontwerpen. Dat doe ik in opdracht van nabestaanden met wie er een uitgebreid gesprek is geweest. Persoonlijke anekdotes, verhalen en wensen met betrekking tot een gedenkteken zijn uitgebreid besproken. De nabestaanden hebben van dit gesprek een verslag gehad. Zo’n verslag maak ik ook voor mezelf. Je moet er gewoon niet aan denken dat verhalen van nabestaanden door elkaar gehaald zouden worden! Ik krijg natuurlijk veel intense verhalen van verschillende nabestaanden te horen over hun dierbare. Gelukkig zijn de gesprekken ondanks het verdriet meestal doorspekt met warme herinneringen en wordt er ook regelmatig gelachen om leuke verhalen en anekdotes, De opgehaalde herinneringen zijn vaak warm en liefdevol. Ook de dag van de uitvaart roept vaak mooie herinneringen op.

Nabestaanden en maken van gedenktekens

Tijdens het realiseren van een gedenktekens leer ik de nabestaanden steeds beter kennen en komen we regelmatig samen om de voortgang te bekijken en te bespreken. Op het moment dat een monument geplaatst wordt is er een heel traject afgelegd waarbij de nabestaanden langzaam  toegroeiden naar het moment van plaatsingen. In veel gevallen breekt er voor de nabestaanden een nieuwe fase aan na het plaatsen; alsof er een periode wordt afgesloten. Het ontwerpen van een persoonlijk gedenkteken of grafmonument of gedenkteken is mede daarom zo mooi en verantwoordelijk werk om te doen. Ik moet er voor zorgen dat het grafkunst monument aansluit bij de wensen en verwachtingen van de familie en nabestaanden. En natuurlijk moet het eer brengen aan en passend zijn voor de dierbare overledene.

Missers en Ongelukjes

Iedereen die een creatief beroep heeft zal dit herkennen: waardevolle “ongelukjes” en “missers”. Hoe die die “missers” een opening kunnen creëren naar onvoorziene mogelijkheden. Ontwerpen die je vooraf niet had kunnen bedenken of voorzien.

Graag vertel ik u in persoon over een aantal voorbeelden. Soms lijkt het zelfs bovennatuurlijk hoe het ontwerpen dan plots een richting krijgt doe schijnbaar perfect aansluit bij de situatie. Dat kan natuurlijk suggestie zijn, toch herkennen nabestaanden vaak wat ik vertel. Hoe vaak ik dan niet hoor: “typisch iets voor ….”

Kleine  modellen van grafkunst ontwerpen

Meestal maak ik  6 tot 8 verschillende modellen van een ontwerp voor een grafkunst monument. De miniatuur modellen zijn meestal iets van 20 bij 10 cm en gemaakt van karton, papier en/of koper. Ondanks het kleine formaat en de goedkope materialen geven ze al een goede indruk van het uiteindelijke grafmonument of gedenkteken dat in RVS, glas of geroest cortenstaal uitgevoerd wordt.

De middag

Met ontwerpen ben ik in de regel tot 3 uur bezig. Soms als de creativiteit stroomt ga ik veel langer door, als je eenmaal in de flow zit moet je daar vooral in proberen te blijven. Wat er dan gebeurt is gaat zo moeiteloos en van zelf dat het zonde is om dat af te breken voor praktische zaken als het lezen van e-mails en administratieve zaken. Dat kan dan wachten tot later. Schoonmaken, stofzuigen en afwassen kan altijd nog.

Het realiseren van grafkunst en gedenktekens

Als de modellen en ontwerpen toonbaar zijn vraag ik de nabestaanden om langs te komen en deze te bespreken. Een combinatie van verschillende ontwerpen in een nieuw ontwerp is bijna altijd de wens van de nabestaanden. Graag combineer ik het beste met elkaar.

Tijdens de uitvoering van het monument in het hoogwaardige RVS, glas of cortenstaal zijn de nabestaanden welkom om de vorderingen en verschillende fases te bekijken.

Nabestaanden vertellen we regelmatig dat zij deze werkwijze erg prettig vinden. Het helpt hen om als het ware te wennen, toe te groeien naar het moment dat het gedenkteken op het nu nog kale graf geplaatst wordt. En ook als we het monument plaatsen vraag ik de nabestaanden hier bij aanwezig te zijn. Indoen gewenst kan men zelfs actief meehelpen. Regelmatig kiezen nabestaanden er voor om met elkaar het grafmonument naar het graf van hun dierbare te dragen.

Bent u geïnteresseerd?

Zoekt u een persoonlijk grafkunst monument of gedenkteken en past deze werkwijze bij u? Neem  contact op met Jeroen Stok voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Graag luister ik naar uw verhaal en kijk samen met u naar de mogelijkheden om uw wensen in een persoonlijk gedenkteken te verbeelden.

Jeroen Stok

Dit artikel werd geschreven door Jeroen Stok, kunstenaar van RVS sculptures, beelden en kunstwerken die ook persoonlijke grafkunstmonumenten in opdracht maakt. 

Memorabel Afscheidsmonumenten
Moezelstraat 72
8226 LB Lelystad
telefoon +31 (0)6 49 351 338

https://www.memorabel.nl/grafkunstenaar/
April 16, 2020 |

Interior architect and interior designer in Amsterdam

Comments Off on Interior architect and interior designer in Amsterdam
Arts-startpage

Are you looking for an interior architect in Amsterdam, or for an interior designer? Meet Kate Hume. She is a British interior designer who works and lives in Amsterdam. This lady is known for her sense of colour and texture. Along the years, she and her team have graced a lot of houses and buildings with the signature style that she has.

She loves (re)designing the interior or layout of every home or apartment. The results? A home that you are comfortable living in. We’ll tell you more a about her and her work in this article!

Interior design

A nice interior with the help of interior design in Amsterdam makes you feel at home. This interior designer provides you of the interior that you desire. Do you want to (re)design of design a complete new home? She will help you out! She is renowned for her keen sense of colour and texture. To achieve the house goals, she uses an instinctive approach that results in an interior that has her own signature style. During the years she gave a lot of homes and building the look of your desires. All around the world!

Renowned interior designer

The name of this interior designer in Amsterdam is Kate Hume. This interior designer has a background and fashion. She also obtained a degree from the Central Saint Martin’s college of Art and Design in London. How she would describe herself? As a hunter-gatherer. She loves to go through antique stores and flea markets, looking for bargains that give an interior the finishing touch.

Customised design

Every home and every person is different. That’s the reason why she puts in the extra effort to provide you with a customised design. Interior wishes are highly personal, after all. Maybe you want to incorporate art into the design, or a lot of glass or plants. Your wish is her command!

Whatever design you wish for, you are guaranteed of a 100% customised design that goes into great detail. You can count in Kate Hume and her team from the beginning to the end of your project. Read more about her and her work on her website and get inspired.

April 2, 2020 |

The art of the tiny house lifestyle

Comments Off on The art of the tiny house lifestyle

When you want to live in a Tiny House there are many advantages and disadvantages. It is important that you are aware of both sides. This way you avoid sitting on a pink cloud, but don’t lose sight of all the good and fun things.

 

Advantages of Tiny Houses

The tiny house movement has grown enormously in popularity in recent years. What attracts all these people to this way of living?

Financial freedom

By living in a tiny house you can save a lot on rent/mortgage. You don’t have to pay rent and if you have taken out a loan (or mortgage if you can get one) for the construction, the premium you pay will be a lot lower than if you have to pay the mortgage of a normal house.

With a bit of luck, you could pay for the whole construction yourself and you wouldn’t be stuck with an instalment at all.  All your other fixed costs will also go down, as you will probably take care of your own electricity and will no longer purchase water from the water company.

In addition, you will also spend less money on materialistic things, you don’t have the space for this in your tiny house anymore. This way you will save money without having to go through it. Even costs for your food will save you money, because you don’t have enough space to buy a lot. This way you won’t throw away food anymore.

And with the money you save you can finally make the journey you always wanted. Or just live with less money and have more time for yourself.


 

Good for the environment

By living in a tiny house you deal with many aspects very consciously. For example, you will have a composting toilet, so you will waste less water and make your own compost for your vegetable garden.

tinyhouse solar panels-min
Generate your own energy with, among other things, solar panels. And use rainwater for showering, for example. In this way your impact on the environment is a lot lower than when you live in a normal house and don’t use all these applications.

Your tiny house is also much more efficient when you heat it or want to cool it. This costs a lot less energy than in a normal house. Even when you start using a wood stove, you will notice how much less wood you need and less work it takes to burn the fire and keep your house warm, compared to a normal house.

March 2, 2020 |

Use led neon signs to generate significantly more brand awareness

Comments Off on Use led neon signs to generate significantly more brand awareness
Arts-startpage

Every company wants to increase brand awareness and product sales. There are different methods to accomplish this. One of these is the use of led neon signs, a very unique, modern and multifunctional marketing technology. When you need help to realize the design, development and implementation of led neon signs, then cooperating with Dekkers International B.V. is a very good idea. This is a true specialist in the field of brand awareness, product implementation, distribution and many more areas of product promotion. Of course, a professional design is crucial to start with when you want to make people aware of your (new) product. This is exactly the strength of Dekkers International B.V. you will benefit from!

The possibilities of led neon signs for your company

Stand out with professional led neon signs! This method is broadly applicable when you have developed a new product or brand. With a global outlook and progressive vision, the specialists of this company are happy to provide you with the perfect promotional items and techniques. You may count on a great design and implementation of the led neon sign, which will significantly influence the awareness of your potential customers. Moreover, their specialists give you advice to apply the led neon signs in the right way. In this way, you have created a straightforward and effective manner of standing out, for example in crowded tourist areas or alongside the highway. People become familiar with your product or brand and you create more likeability. That is exactly what you want to achieve with led neon signs!

Enquire after the possibilities

The services of Dekkers International B.V. are offered worldwide through an excellent distribution service. Its specialists have built experience with many different companies and products and always come up with the most creative ideas and concepts. Enquire after the possibilities and benefit from a great and complete service.

https://dekkersinternational.com/
February 27, 2020 |

Wasbare luiers zijn een goede optie

Comments Off on Wasbare luiers zijn een goede optie
Arts-startpage

Heb je wel eens aan wasbare luiers gedacht? Dit zijn luiers die je niet meteen in de vuilnisemmer gooit, maar nog tientallen of honderden keren kunt hergebruiken. Natuurlijk begrijp ik het als je in eerste instantie denkt van: bah, vies.

Het is echter helemaal niet vies! Daarnaast zijn er ook nog eens erg veel voordelen verbonden aan het gebruik van de wasbare variant te koop bij Billie Wonder. Daar vertellen we in dit blogartikel meer over.

Waarom wasbare luiers kopen?

Misschien denk je bij wasbare luiers wel aan van die luiers die je moet vastspelden, maar dat is ouderwets. De luiers van Billie Wonder zijn gewoon hele leuke broekjes met vrolijke patroontjes. Maar hoe werken wasbare luiers?

Je doet de plasluier meteen in de luieremmer en een luier met een grote boodschap gooi je eerst leeg in het toilet. Even in de wasmachine en ze zijn weer klaar voor gebruik! Er is dus bijna geen verschil met het gebruik met wegwerpluiers, er zijn alleen meer voordelen.

Beter voor kind en voor het milieu

Wasbare luiers zijn beter voor het kind en voor het milieu. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel erg goed voor je portemonnee! Ze zijn doordat je ze hergebruikt namelijk een stuk goedkoper dan wegwerpluiers. Zo bespaar je ruim 900 kilo aan afval voor je kind en bespaar je flink op je uitgaven. Bovendien is je kind eerder zindelijk en zitten er geen chemicaliën in wasbare luiers.

Ook voor in het zwembad

Wist je dat er ook wasbare zwemluiers bestaan? Super handig wanneer je een keer een dagje met je kleintje naar het zwembad gaat!

De zwemluiertjes hebben zachte randen en sluiten goed af. Door de drukknoopjes aan de zijkant kan de luier heel gemakkelijk uit en aan worden gedaan. Bovendien is de binnenzijde gemaakt van waterdicht materiaal. Ongelukjes blijven dus te allen tijde binnenboord!

Probeer eens een wasbare luiers proefpakket

Wanneer je benieuwd bent naar de wasbare luiers, kun je altijd eerst een wasbare luiers proefpakket bestellen. In dit proefpakket zitten verschillende soorten luiers van een aantal fijne merkjes. Op deze manier kan je ze allemaal proberen en rustig aan kennis maken met wat je kunt shoppen in de webshop van Billie Wonder. Neem eens een kijkje op de website!

January 17, 2020 |

Transportverzekering zoals vrachtwagenverzekering afsluiten

Comments Off on Transportverzekering zoals vrachtwagenverzekering afsluiten
Arts-startpage

Wanneer je transportondernemer bent heb je vast wel eens van een transportverzekering gehoord. Dat is een verzekering die de schade aan spullen tijdens het vervoer dekt. Dit is heel belangrijk wanneer je transportondernemer bent, want jouw transporteurs zijn immers heel veel op de weg. Voor een transportverzekering is Truckpolis de juiste partij. De medewerkers zijn deskundig, betrokken e hebben jarenlange ervaring. Daarnaast geniet je ook nog eens van een aantrekkelijke collectiviteitskorting.

Waarom transportverzekering afsluiten?

Waarom is een transportverzekering afsluiten zo belangrijk? Ten eerste omdat je verzekerd bent voor schade die de goederen die je vervoert onderweg oplopen. Dit geldt voor goederen die je zelf vervoert, of voor goederen die je dor een ander laat vervoeren. Je bent compleet verzekerd wanneer er iets voorvalt waardoor er schade is.

Misschien krijg je een ongeluk, of raken goederen om een andere reden beschadigd. Dan krijg je gewoon het complete geldbedrag weer terug. Echter is het afsluiten van een transportverzekering vooral van belang voor transporteurs die goederen van hoge waarde vervoeren.

Vrachtwagenverzekering

Een vrachtwagenverzekering is een transportverzekering van Truckpolis. Wanneer je hiervoor kies, geniet je van gunstige verzekeringsvoorwaarden en staan de medewerkers altijd voor je klaar. Een vrachtwagenverzekering houdt simpelweg in dat je verzekerd bent voor de schade die jij of een chauffeur aanbrengt bij iemand anders. Dit kan schade zijn aan een ander voertuig, of lichamelijk.

Waarom vrachtwagenverzekering afsluiten?

Iedereen weet dat vrachtwagens een kostbare investering zijn. Hoe vervelend zou het zijn als er iets met een of meerdere van de vrachtwagens zou gebeuren? Of als er schade wordt aangebracht aan een vrachtwagen van een ander? Door een vrachtwagenverzekering af te sluiten zijn die risico’s allemaal netjes gecoverd. Extra onnodige bedrijfskosten kunnen immers voorkomen worden.

Advies nodig?

Heb je advies nodig bij het afsluiten van de juiste transportverzekering? Helemaal geen probleem! De medewerkers van Truckpolis helpen op deskundige wijze bij het maken van de juiste keuze voor jouw bedrijf. Zodoende ben je op de juiste manier verzekerd voor alle risico’s die je voertuig en de andere voertuigen onderweg oplopen. Daar ben je van gegarandeerd!

January 17, 2020 |

Vertaalbureau Russisch

Comments Off on Vertaalbureau Russisch
Arts-startpage

De Russische Federatie, oftewel Rusland, mag dan voor het overgrote deel in Azië liggen, vanuit politiek oogpunt is het een Europees land. Maar liefst 70% van de totale Russische bevolking woont in het Europese deel van Rusland. Ook de hoofdstad Moskou ligt op Europees grondgebied. Het is deze geografische ligging die maakt dat de rest van Europa dus veel te maken heeft met de opvolger van de Sovjet-Unie.

Inwoners van Rusland

Rusland telt volgens de Russische regering zo’n 146.000.000 inwoners, qua inwonerstal staat de federatie op nummer 9 in de wereld. Qua oppervlakte is Rusland de onbetwiste nummer 1; ruim 2 maal zo groot als het tweede grootste land op aarde, Canada. Het is dus niet gek dat ook ons kleine kikkerlandje soms te maken krijgt met Rusland, haar inwoners of de Russische taal.

Russische immigranten

Nederland telt zo’n 50 duizend immigranten afkomstig de het voormalige Sovjet-Unie, de meeste van hen zijn arbeidsmigranten, maar ongeveer een-derde van de in Nederland wonende Russen verblijven hier om politieke of andere motieven die “ongewenst” zijn in Rusland. Asielzoekers dus. In 2011 kwam maar liefst 80% van de migranten uit de voormalige Sovjet-Unie vanuit de Kaukasus, allen om asiel te vinden in Nederland.

Russische vertalingen

Ondanks deze overwegend hoge getallen, beslaat het aantal mensen met een Russisch paspoort woonachtig in Nederland slechts een klein percentage van alle migranten in ons land. Het feit dat de Russische taal zo enorm afwijkt van de Nederlandse taal, maakt dat veel in Nederland woonachtige Russen vertalingen nodig hebben als het gaat om communicatie binnen de Nederlandse grenzen. Nederland telt een aantal vertaalbureaus die heel goed aangeschreven staan op het gebied van Russische vertalingen, JK Translate is zo’n vertaalbureau Russisch. Vooral officiële documenten, bedoeld voor ambassades of andere overheidsinstellingen vallen onder de specialisatie van de vertalers van JK Translate. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

December 16, 2019 |

Gloednieuwe en bijzondere bruidsjurken

Comments Off on Gloednieuwe en bijzondere bruidsjurken
Arts-startpage

Ben jij een toekomstige bruid en zoek je nog naar bijzondere bruidsjurken? Dan weet ik dé bruidswinkel voor jou: My Vintage Boudoir. Ik heb hier mijn bruidsjurk gekocht. De uiteindelijke keuze maken was zó moeilijk. Ze hebben een zeer uitgebreide collectie van gloednieuwe en Vintage trouwjurken. Ik kon gewoon niet kiezen!

Grote collectie bruidsjurken in reguliere en grote maten

 • Gloednieuwe en Vintage trouwjurken

 • Bekende toplabels als Enzoani, Rebecca Ingram & Casablanca

 • Vaak direct uit voorraad leverbaar en al vanaf 1099,- tot max 3950,- euro

 • Een grote collectie bruidsjurken in reguliere maten vanaf maat 34 t/m 46

 • Ook een zeer brede collectie van grote maten bruidsjurken tot en met maat 54-56 op voorraad

 • De medewerksters hebben passie voor hun vak

 • Zeer persoonlijke benadering

 • My Vintage Boudoir reserveerde de hele bruidswinkel speciaal voor mij, zodat ik rustig kon passen

Enzoani: couture trouwjurken van kant

Na heel lang twijfelen koos ik uiteindelijk voor een bruidsjurk van het topmerk Enzoani. Het bruidslabel staat bekend om zijn moderne, couture bruidsjurken. De nieuwste collectie zit vol kant. Ik vind kant erg mooi en ik wilde heel graag een trouwjurk kopen van kant. Daarnaast zijn de trouwjurken van Enzoani gemaakt voor de vrouwelijke vormen. Mijn bruidsjurk sluit perfect aan op mijn lichaam.

Het speelse merk Brinkman

Een ander toplabel van Nederlandse bodem is het speelse merk Brinkman . Het bruidslabel combineert graag moderne en klassieke pasvormen. De bruidsjurken collectie zit vol variatie: lange, korte en halflange jurken. De trouwjurken van Brinkman zijn perfect voor vrouwen die houden van stoer, maar ook van romantisch.

Bruidsmode: andere topmerken

Andere topmerken die My Vintage Boudoir verkoopt zijn Maggie Sottero en Amaré Couture Bridal. Maggie Sottero van het gelijknamige merk is een Amerikaanse designer. Haar stijl is glamour en gericht op mooie en sterke vrouwen.

Verrassende bruidsaccessoires

Naast mijn droomjurk heb ik ook diverse bruidsaccessoires gekocht bij bruidswinkel My Vintage Boudoir. Zij verkopen bijzondere bruidsschoenen die een lust voor het oog en voor de voeten zijn. Ik draag mijn bruidsschoenen zelfs op mijn werk en op feestjes!

Ook mijn bruidslingerie kocht ik bij My Vintage Boudoir. Een elegant lingeriesetje dat zacht voor mijn huid is.

Plan een pasafspraak in!

De bruidsboetiek opent haar deuren enkel voor jou en je entourage. Zodat jij in alle rust kunt passen en kiezen. De medewerksters schenken al hun aandacht aan jou. Ik raad My Vintage Boudoir aan elke toekomstige bruid aan. In deze bruidswinkel vind je gegarandeerd jouw perfecte bruidsjurk. Plan een pasafspraak in en kom gezellig met je familie en vriendinnen langs.

 

December 2, 2019 |

Restaurant in Woudrichem: heerlijk uit eten

Comments Off on Restaurant in Woudrichem: heerlijk uit eten
Arts-startpage

Mijn man en ik bezochten een stilistisch restaurant in Woudrichem: ’t Oude Raedthuys. We waren in de buurt op vakantie en fietsten langs het mooie vestingstadje Woudrichem in Noord-Brabant. Nadat we een flink stuk hadden gewandeld, werd het de hoogste tijd om uit eten te gaan in Woudrichem.

’t Oude Raedthuys | In een 500 jaar oud authentiek pand

 • Gevestigd in een 500 jaar oud authentiek pand
 • De constant vernieuwende menukaart wisselt per seizoen
 • Verse producten staan centraal
 • De kok houdt culinaire trends in de gaten
 • Kom genieten in een bourgondisch klassieke stijl voor een (h)eerlijke prijs

Bourgondisch restaurant te Woudrichem

Het restaurant ligt in het hart van Woudrichem. De buitenkant van ’t Oude Raedthuys ziet er schitterend uit, ondanks dat het pand al 500 jaar oud is! Het authentieke pand ademt historie uit. De stijl van het restaurant is bourgondisch en klassiek. De locatie is erg uniek en karakteristiek.

Lekker uit eten in Woudrichem

Het eten was overheerlijk. Het bedieningspersoneel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Zo werd verteld dat het menu wisselt per seizoen en dat er alleen gekookt werd met verse producten. Er was een ruime keuze aan gerechten. Ik kon bijna niet kiezen! Naast dineren kunnen mensen ook lunchen in ’t Oude Raedthys.

Romantische trouwlocatie in het pittoreske Woudrichem

Een bruiloft houden en vieren in het romantische en pittoreske Woudrichum. Ik zie het al helemaal voor me. ’t Oude Raedthuys is een officiële trouwlocatie in Woudrichem. Maximaal 60 genodigden kunnen het trouwfeest aanschouwen. Na de plechtigheden gaat het feest door in de feestzaal. Een trouwdag in Woudrichem om nooit te vergeten!

Unieke feestlocaties in Woudrichem

Het pand beschikt over 3 ruime zalen en een buitenterras. Daarom is het ’t Oude Raedthuys ook zeer geschikt als feestlocatie in Woudrichem. Er is plaats voor maximaal 110 gasten. De organisatie zorgt ervoor dat het gehele feest naar wens verloopt. Ze hebben verschillende feestelijke arrangementen, waaruit u kunt kiezen.

Reserveer nu bij ’t Oude Raedthuys

Mijn man en ik hebben oprecht genoten in het restaurant ’t Oude Raedthuys in Woudrichem. Het eten was lekker, het personeel was aardig en de locatie was prachtig. Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker nog een keer langs!

De openingstijden en het adres

het restaurant is van woensdag tot en met zaterdag geopend vanaf 17.30 uur voor het diner. Op zondag zijn ze geopend vanaf 15.00 uur voor de Early Dinner.

Het adres is Hoogstraat 47 in Woudrichem.

November 4, 2019 |
Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar